Megoldás

Az élethelyzetek sokszínűek, az adózási problémák nem kevésbé. A cél mindig ugyanaz. Minden helyzetben segítünk megtalálni a tisztességes és az adott kérdéskör megnyugtató lezárását jelentő megoldást.

Tapasztalat

Társaságunk tanácsadói tevékenységet végző munkavállalói, partnerei a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál, illetve jogelőd szervezeteinél megszerzett évtizedes tapasztalatukkal támogatják vállalkozása sikerét.

Tanácsok

Számunkra az a legfontosabb, hogy igényeit a szabályozási környezet legkisebb kockázattal járó megoldásaival szolgáljuk ki, miközben arra törekszünk, hogy együttműködésünk minden részletében prémium minőséget biztosítsunk.
A társaság 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy az adózási veszélypontok felismerése, azok megnyugtató rendezése terén segítse ügyfeleit. Nevünkből is adódóan fontosnak tartjuk, hogy tevékenységünkkel „hidat hozzunk létre” az adórendszer hatósági és adóalany szereplői között, segítve a vállalkozókat a jogi és gazdasági szabályozókban megfogalmazott követelmények befogadása és a hatósági elvárások megértése terén. Véleményünk szerint az elvárások megértését, az annak megfelelő működés kialakítását leghatékonyabban olyan szakemberek segíthetik, akik személyes tapasztalat útján tettek szert releváns tudásra, elsajátítva az adott gondolkodásmódot. Fentieken túlmenően kiemelt célunk, hogy közreműködésünkkel ügyfeleink az adózás terén jogaikat teljes körűen érvényesíthessék, lehetőségeiket maximálisan kiaknázhassák.

Ügyfélszámunk a társaság 2012-es alapítása óta folyamatosan növekszik, ez pedig annak köszönhető, hogy elképzeléseink találkoztak az ügyféligényekkel. Sikereink, az Önöktől kapott pozitív visszacsatolások tovább ösztönöznek minket. Lankadatlanul keressük azon lehetőségeket, adózási megoldásokat, melyek segítségével teljesebb kiszolgálást nyújthatunk Önnek és valamennyi ügyfelünknek.

Hiszem, hogy közreműködésünk révén prudens, kiegyensúlyozott, kiszámítható adózási kapcsolatok alakíthatóak ki, és ennek eredményeképpen Ön plusz energiát szabadíthat fel. Az így keletkezett kapacitás vállalkozása üzleti motorjaként hasznosítható, ami nemcsak addicionális versenyelőny, de megbízóink sikerének egyik záloga lehet.

Kérem, tiszteljen meg Ön is bizalmával annak érdekében, hogy szakértelmünket vállalkozása szolgálatába állíthassuk.

Dr. Verbai Tamás vezérigazgató

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kik vagyunk?

Szakértőink

dr. Verbai Tamás
jogász – szakközgazdász – adószakértő
1998-tól az APEH Kelet-budapesti Igazgatóságának áfa revizora, 2001-től ellenőrzési osztályvezetője. 2006-ban részt vesz az adóhatóság régiós szervezetté történő átalakításában, 2007-től ellenőrzési szakigazgató-helyettesként irányítja Budapest és Pest megye kiutalás előtti áfa ellenőrzéseit, kiválasztási tevékenységét. 2009-től ellenőrzési szakigazgatóként felügyeli az áfa ellenőrzések mellett az APEH Közép-magyarországi régiójának operatív és járulék ellenőrzésekeit, a hatóság kockázatkezelési és kiválasztási tevékenységét. 2010-ben tagja az adóhatóság szervezeti felépítésének modernizálására létrejött munkacsoportjának, ezt követően vezeti a NAV Kelet-budapesti Adóigazgatóságának ellenőrzési szakterületét, tagja a kiemelt súlyú fi zetési kedvezmények elbírálását végző szakmai bizottságnak. 2012-től a HÍD Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója, ezzel párhozamosan 2014-től a Ryan Tax Services Magyarország Kft. igazgatója.
dr. Juhász Péter
jogász – adószakértő
2001-től az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnál az eljárási, a tájékoztatási majd a törvényességi szakterületeken ügyintéző. 2007-től a kiutalás előtti általános forgalmi adó ellenőrzések területén osztályvezető, majd 2 év vezetői tapasztalat után a Közép-magyarországi Regionális Igazgatóságon a Különleges Ügyek Ellenőrzési Főosztály főosztályvezetőjeként összetett és mind az adózó kört, mind az adózók által folytatott tevékenységeket tekintve kiemelt jelentőségű ellenőrzéseket koordinál. 2010-től a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kelet-budapesti Adóigazgatóságán a Kiutalás Előtti Áfa Ellenőrzési Főosztályt majd 2011-től a Kiemelt Adózók és Társas Vállalkozások Ellenőrzési Főosztályát vezeti. 2014-től a HÍD Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt. cégvezetője, az adószakmai terület szakmai vezetője.
Makai Miklós
igazgatásszervező / mérlegképes könyvelő
2008 januárjától revizor, 2009 decemberétől osztályvezető az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal Közép-magyarországi Regionális Igazgatóságán. 2010 októbere és 2012 szeptembere között a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kelet-budapesti Adóigazgatóságán vezető, ahol a kiutalást megelőző általános forgalmi adó ellenőrzéseket végző szakterület egyik osztályát irányítja. 2009-től a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (és a jogelőd Budapesti Corvinus Egyetem) Közigazgatás-tudományi Karának meghívott előadója.
dr. Kisfaludy-Molnár Péter
ügyvéd
Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán 2009-ben szerzett jogi diplomát summa cum laude minősítéssel. Már ezt megelőzően is 2007 júliusától egy neves budapesti ügyvédi iroda adójogi csoportjában gyakornoki, majd az egyetem után, 2009 szeptemberétől ügyvédjelölti pozíciót töltött be. 2011 áprilisa és 2012 decembere között a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Regionális Adóigazgatósága ÁFA Ellenőrzési Főosztályán a kiutalást megelőző általános forgalmi adó ellenőrzéseket végző szakterület egyik osztályának jogászaként tevékenykedett. 2013-ban csatlakozott a HÍD Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt-hez, amelyet több mint két éven keresztül szintén jogászként, azóta pedig szoros együttműködésben eljárva ügyvédként segít szakmai munkájában ezáltal is biztosítva az ügyfelek lehető legszélesebb körű, az adóügyek teljes spektrumára, azok valamennyi szakaszára kiterjedő képviseletét.
dr. Krajcsovics Renáta
jogász
A jogi diploma megszerzését követően előbb a Nemzeti Adó-és Vámhivatal Kelet-budapesti Adóigazgatósága Felszámolási és Végelszámolási Főosztály hatósági ügyintézőjeként, majd a Társas Vállalkozások Ellenőrzési Főosztály revizoraként és jogászaként tevékenykedett. 2016 februárjában csatlakozott a HÍD Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt. csapatához, ahol mindenekelőtt az adóhatósági jogalkalmazásban megszerzett tapasztalatait igyekszik kamatoztatni, kiemelt figyelmet szentelve a felszámolási és a végrehajtási eljárásoknak.
dr. Rapp Zoltán
jogász-közgazdász
1991-től nemzetközi vállalatoknál szerzett tapasztalatot külkereskedőként, majd pénzügyi és vezetési munkát végzett egy oktatási alapítványnál (IMC). Hét éven át oktatott pénzügyet főiskolán (BGF KVIF, MÜTF), és több mint tíz éve tanít pénzügyet és transzferárazást egy belgiumi főiskolán. 2007-től az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnál dolgozik ellenőri munkakörben, 2009 óta a kiemelt adóalanyok és társas vállalkozások transzferár nyilvántartásainak ellenőrzését, a transzferárak piaci voltának vizsgálatát, cégek tulajdonosi viszonyainak felderítését végezte. 2011-től 2015-ig kiemelt elemzőként foglalkozott a transzferárak ellenőrzésével és az APA kérelmek elbírálásával. Erőssége a transzferárazásban rejlő adókockázatok felismerése.

Kiknek dolgozunk?

Rólunk mondták

Mi tartunk fontosnak?

Társadalmi felelősségvállalás

Elsődleges célkitűzésünk ügyfeleink minél magasabb szintű kiszolgálása, azonban nem feledkezhetünk meg a társadalom iránti felelősségéről sem, ezért a HÍD Adószakértő Zrt. az ügyfeleivel kötött szerződés szerint a részére megfizetett díj 0,5%-át, de számlánként legalább 1.000.- Ft összeget adományként karitatív célra fordít.

celiranyos_logo

A HíD Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt. fontosnak tartja, hogy az általa elért sikereket – mindezekért ilyen módon hálát is adva – megoszthassa a társadalom azon csoportjaival, amelyek sokszor védtelenül kénytelenek szembenézni a nélkülözéssel, a betegségekkel, és a világ számtalan egyéb viszontagságával. Hiszünk abban, hogy ha jókor, jó helyen és a megfelelő módon nyújtják, akkor a legkisebb segítség is képes arra, hogy hozzájáruljon egy olyan mindenki számára boldogabb, biztonságosabb és élhetőbb világ létrejöttéhez, amelyet büszkén és nyugodtan hagyhatunk gyermekeinkre, a jelenbeli tetteinket majdan elbíráló eljövendő generációkra.

Azoknak az alapítványoknak, karitatív szervezeteknek nyújtunk támogatást, amelyek a nehéz szociális vagy anyagi háttérrel bíró, ám tehetséges gyermekekért jöttek létre. A különböző nehézségek leküzdésében a Célirányos Kezdeményezésen (www.celiranyos.hu) keresztül igyekszünk segíteni nekik. Ők Magyarországon egyedülálló módon működnek: eszközöket juttatnak el célirányosan oda, ahol szükség van rájuk. Nem pénzt, hanem átlátható és követhető módon konkrét eszközöket közvetítenek adományozó és adományozott között. Olyan nemes ügyeket és alapítványokat karolnak fel, ahol személyesen győződtek meg a működés tisztaságáról és a szakmai munka kiválóságáról.